Ponedeljak,utorak i sreda: Vreme je za cuda ovim znacima-kraj je njihovim suzama!

Ponedeljak,utorak i sreda: Vreme je za cuda ovim znacima-kraj je njihovim suzama!

2023-06-18 0 By Admin

Cuda koja slede desice se ovim znacima sto su se predali, i u cuda nisu verovali..

 

OVAN

Vec ste na ivici snage i nikako da se otmete osecaju predaje. Ako ste se i nadali sve do sada, sada vas  i nada napusta.Polako odustajete od osobe do koje vam je stalo i koju sledite dugo. I ne ocekujete da vam se sprema cuda u koje niste verovali. Ona sto vas je ignorisala, konacno ce vam se okrenuti kao zaljubljena  u vas odavno.

 

BIK

Ne polazete neke vece nade u ove dane.Nesto vam je krenulo nizbrdo i ne znate kako da se  ponasate, niti kako da reagujete.Osecate se pogubljeno, mada ne biste tako smeli. Moracete pokazati da cete  znati  da se okrenete  boljim stvarima umesto sto jadikujete.I morate pokazati  da cete nesto preduzeti, umesto sto cete jadikovati.

 

BLIZANCI

Narednih dana ste u obavezama, a nije ni vazno da li cete sta uspeti.One nece nikuda pobeci i verujte da vas moze cekati i nesto drugo.Stalno ste pod pritiskom da sve morate obaviti i da bez vas nista nece samo.Mozda bi bilo dobro da se opustite i da malo predahnete, umesto sto se lomite, a nista ne dobijate.

 

RAK

Radujte se necemu novom, jer polako pocinjete da delujete. U poslednje vreme iznenadjujete sve oko sebe. To sto do sada niste delovali, ne znaci da ste manje vredni. Gusili su vas tudji uticaji, jer ste podlegali njima i njihovim planovima.Sada cete konacno poceti da donosite svoje odluke.

 

LAV

Vreme je za dar sudbine, a to ce biti jedan prelepi lik. Odmah ce vam se useliti u srce i vreme je da budete zadovoljni. Na pomolu su reke vasih novih osecanja, a da je nova ljubav u pitanju, vec se vidi.Pred vama lepa cuda u koja niste verovali da ce se ikada desiti bas vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Vec vas gusi veliko nezadovoljstvo zivotom, ali se morate sabrati. Sto je, tu je, i vi tu nista ne mozete uciniti. Mozda ste sami krivi sto neke stvari niste resavali na vreme. Sada prihvatite  neke okolnosti koje vam nisu po volji. Ako ne mozete neke stvari da prihvatite, vi gledajte da nadjete neki nacin da  nesto ucinite. Ucinite cuda!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2