Horoskop za narednih par dana:Evo kome zvezde poklanjaju divne trenutke!

Horoskop za narednih par dana:Evo kome zvezde poklanjaju divne trenutke!

2023-06-12 0 By Admin

VAGA

Konacno cete moci da odolite jednoj osobi koja se ponasa nametljivo. Mada necete biti bas ravnodusni prema njoj, ipak necete pasti na njen prvi mig.Od vas se ceka da pokazete  malu distancu, ali sa naznakom simpatije.Volecete se sa jednom osobom ali necete da joj odmah priznate. Jos ste  malo na distanci, pa cete se radovati skupa.

 

SKORPIJA

Brojne  obaveze  vas vuku na stranu, ali vase srce na jednu stranu drugu.Pred vama je da vidite  sta cete  i sta vas vodi napred.Od vas se ocekuje da budete razumni i da znate sta biste zeleli.Otkrijte sta vas  koci ista je ono sto vam ne da da se opustite  i da se bavite zeljama srca!

 

STRELAC

Zvezde ce vas povesti prema jednoj osobi  i vreme je da se radujete. Od vas se ceka da idete za srcem i zeljom da se ostvari.Vreme je da se zna sta vam je cilj i koji cete od svojih ciljeva da ostvarite.Morate se radovati svojoj zelji da jedna osoba bude kraj vas i deo vase buducnosti.

 

JARAC

Naivno verujete jednoj osobi, ali cete ovih dana da se razocarate.Vase razocarenje u jednu osobu ce da bude ogromno, jer cete se osecati izdanim. Otkricete njegovo novo lice koje do sada niste poznavali, i koje  ce vas zaboleti svojim delima.Manje ce vas boleti razocarenje, nego njegova izdaja i lukavstvo.

 

VODOLIJA

Vec ste bili spremni na jedan korak, pa ste se povukli. Kad  nesto naumite nemojte da odustajete.Idite za zeljom koja vas vodi i sve dok je ne ostvarite.Vreme je da vas zvezde pogledaju i da vas vode i dalje. Vasa ce sreca da bude  jako lepa i istrajna.Sada budite odlucni, jer imate sanse da se radujete i budete srecni.

 

RIBE

Mozda ce dani da budu jako teski pred vama ali cete se moci izboriti. Srce vas vuce  napred, ali se mozete radovati  samo ako budete istrajni.Vasa  emocija je jako lepa, ali se mora negovati. Zato negujte svoja osecanja i pokazite da cete uciniti bas sve za svoju srecu.  I jedna druga strana ocekuje ad joj se poverite.

Stranice: 1 2