U naredna tri dana:Sledi upozorenje,ali i lepe vesti ovim zodijacima!

U naredna tri dana:Sledi upozorenje,ali i lepe vesti ovim zodijacima!

2023-06-10 0 By Admin

VAGA

Vec ste spremni na neke nove izgovore  i morate se pripremiti za njih.Imali ste slicne situacije, ali sada je nesto drugo u pitanju. Necete da odmah odgovorite  na necije simpatije, ali cete ih uzeti sa malom rezervom.Kad  necije reci krenu sa usana, znacete kako da se ponasate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Pred vama su brojne obaveze, mada su to one uobicajene. Problem je u tome sto se necete lepo organizovati.Od vas se ceka da bude spremni na jos neke stvari i vreme je da se vase srce ne odupire.Ne smete se pravdati obavezama, a da ono ostane prazno.Ugodite srcu, posao nece pobeci.

 

STRELAC

Zelite prici jednoj vodoliji, a niste joj nicim nagovestili to. Mozda ce ovaj put biti najbolje da joj pridjete spontano, i spontano i ukazete na vase simpatije.Dokle vas vase srce bude smelo da pokaze osecanja, u toj meri budite i direktni.  Upozorenje je da budete oprezni, kako ne biste bili odbijeni.

 

JARAC

Imate svoj posao i vreme je da nizete uspeh i radne pobede.Ako nemate srece u ljubavi, mogli biste imati uspeh na radnom polju. Skromni poput vas, nisu navikli da se hvale, ali moci cete se pohvaliti.Istaknite se, pohvalite se, nadmasite svoju skromnost!

 

VODOLIJA

Srce vam je voljno da se ponese sa osecanjima prema jednoj ribi. Neko bi drugi zeleo vasu paznju, ali vi volite nju.Valda je uvek tako, kada se osecate  zaljubljeno u nekog, on je u drugog zaljubljen, ili  je vec u vezi. Otkrijte imate li sanse ili ne kod nje, i onda cete imati  sansu da idete napred.

 

RIBE

Necete imati srca da odbijete jednu vodoliju, jer je zaljubljena i to se vidi. Ipak cete bar jedan dan zeleti da oduzite svoje izjasnjavanje. U startu zelite  da znate kolika su njena osecanja i da jasno procenite zeli li vezu, ili avanturu. Na avanturu necete pristati, osim ako ne poslusate upozorenje srca.Vec ste za nekim isli i sada se kajete.

Stranice: 1 2