Ciganske karte do 15.juna:Neocekivani povod za srecu ovim znacima!

Ciganske karte do 15.juna:Neocekivani povod za srecu ovim znacima!

2023-06-08 0 By Admin

VAGA

Neko ce vam zeleti da se okrenete  u njegovom smeru i da se zna sta vas ceka.  Od vas se ocekuje da se malo pokrenete,  a i ciganske karte vas savetuju da se morate pokrenuti. Neko ce zeleti da vas  okrene prema sebi i vreme je da se posvetite tom bicu koje vas zeli u blizini.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa radost ce biti ocigledna jer cete imati razloga da se radujete. Povod vase radosti ce biti jedna osoba koja ce vas pocastiti paznjom.Pred vama su nove stvari i tek cete moci da se radujete sto ce da usledi nova ljubavna prica kojoj se niste nadali.

 

STRELAC

Moracete biti konkretni, jasni i precizni u onome sto ocekujete od jedne osobe.Nemojte da krijete ni svoja nezna osecanja, niti planove  koji ce vam se javiti u mislima. Od vas se ceka da postanete odlucni u onome sto pozelite u momentu.Nemojte da krijete nista, vec sve odmah na licu mesta pokazite i recite.

 

JARAC

Vasa sreca je da ste  zaljubljeni jer ce vam ljubav biti uzvracena. Vasa sreca ce da traje i pretraje, ali cete biti srecni i zadovoljni.Sreca vas je zaobilazila u sirokom luku, i sada ste konacno  spremni da je pokazete pred svima. Vreme je da krenete prema onom ko vas voli i koga volite.

 

VODOLIJA

Zauzeti ste svojim brigama i svojim obavezama na sve strane. Ne znate kuda udarate, ali cete nekako uspeti da sve resite i zavrsite na vreme.Mozda su sada bas dani  da se pocne odvijati sve u smeru vasih zelja, ali ne i planova. Jedan veliki plan ce biti van vasih mogucnosti.

 

RIBE

Usmericete se ka radnom zadatku koji vas ceka i koji morate zavrsiti. Samo se potrudite da bude u zadatom roku i nemojte brinuti za dalje.  Ako uspete da to i ucinite, imacete povod za slavlje. Pred vama je vise razloga za radost, a jedna osoba ce vam dati krila. Vratice vam volju za zivotom i veru u ljubav.

Stranice: 1 2