U narednih nekoliko nedelja sledi zivotni preokret ovim znacima!

U narednih nekoliko nedelja sledi zivotni preokret ovim znacima!

2023-06-07 0 By Admin

VAGA

Od vas se ceka da se okrenete  novim prioritetima. Nedelje pred vama ce vas dodatno iscrpeti, ali cete  se radovati zbog postignutih rezultata. Necete se rado predati cak ni kada rezultati budu voljni, vec  cete i dalje da tezite novim obavezama.Na vasoj strani je novac jer ste radilii zaradili ga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Od vas se ceka da pokazete da se mozete da se oslonite na jednu osobu.Ona bi mogla da se okrene ka vama i da vam bude velika podrska u svemu. Ocekivace da vas vidi u svojoj blizini i da se okrenete ka njoj. Cim vam bude  pokazivala da je interesujete, bice vam jasno da se zaljubila u vas.Budite iskreni prema njoj.

 

STRELAC

Niste voljni da pravite planove, ali cete morati da imate neku sliku. Ono sto vas ceka, necete moci da zaobidjete. Pokazite sta zelite  da vas  nadje i  tome se i nadajte. Vase velike obaveze ce vas cekati bez obzira sto necete biti spremni da ide u korak za njima. Pomirite se da morate raditi, ali neka vam jedan jarac bude razlog koji ce vam davati snagu.

 

JARAC

Zaljubicete se u jednog strelca i vreme je da mu budete vetar u ledja. Zato se okrenite svojim obavezama, jer znate da cete posle radnih obaveza, biti u dobrom drustvu.Ako ce vam biti lakse  da mislite da cete uzivati, budite uvereni i da hocete. Zajednicki cete da resite sve sto niste mogli sami.

 

VODOLIJA

Naredne nedelje  cete provesti radno, ali cete to ciniti sa voljom.Od vas se ceka da pokazete da cete  znati da ucinite preokret koji ce vas povesti ka boljim resenjima.Snagu cete nalaziti u drustvu  jedne vage u koju cete se iznenada zaljubiti punim srcem. Davace vam snagu da sve savladate lakse.

 

RIBE

Dugo ste cinili sve da vlada mir  i u ime ljubavi.Sada cete konacno moci  da se okrenete boljoj strani  i da cinite nesto za mir u svojoj dusi.Jedna vodolija ce ga urusiti i to ce vas kostati raspolozenja. Imajte za cilj da utvrdite osecanja koja vas vezu za jednu osobu, ali i da vam i ona pokaze sta oseca prema vama. Necete vise ciniti ustupke ni partneru, a da on to ne zna da ceni, i da ne cini isto prema vama.

 

Stranice: 1 2