Utorak,sreda i cetvrtak:Bice ovo tri dana kada ce uslediti cuda u zivotu ovih znakova!

Utorak,sreda i cetvrtak:Bice ovo tri dana kada ce uslediti cuda u zivotu ovih znakova!

2023-06-05 0 By Admin

 VAGA

Ono sto je vazno da kazemo kada su u pitanju tri dana koja su pred nama jeste da cete doziveti jedan poseban susret. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska. I ta osoba prema vama vec neko vreme gaji emocije samo sto to dobro krije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se i vama ostvare zelje. Vama ce tri dana koja su pred nama biti jako lepa. Posle niza suza i razocarenja konacno ce sve doci na svoje. Uzivacete jer vi to zasluzujete.

 

 STRELAC

Sjajno se osecate. Postoji neko iz vase proslosti ko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Da li ce do toga i doci to samo vi znate ali ce vas ovo saznanje jako obradovati. Ako nista drugo, bar zbog vaseg ega.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Vi ste neko ko ce iskreno uzivati tokom narednih dana. Zasluzili ste to. Da vam krene na bolje i da dobiejete mogucnost da vase zelje postanu stvarnost. Kada se neko trudi onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen. Vi cete to i shvatiti.

 

 VODOLIJA

Bice ovo dani za pravu ljubav. Ono sto moramo da kazemo jeste da ste je vi i zasluzili. Tri dana koja su pred nama mogu da donesu ostvarenje jedne velike zelje. Vi to zasluzujete. Kao neko ko je dugo patio zbog ljubavi, zasluzili ste nekoga ko ce vas voleti vise od svega.

 

 RIBE

Tri dana koja su pred nama ce vama doneti ostvarenje jedne velike zelje. Samo nemojte odustajati i nemojte se dvoumiti… Posvetite se sebi i uzivajte u svim lepim stvarima koje vas cekaju. Cuda ce biti moguca.

Stranice: 1 2