U naredna 72.sata sledi necijih pet minuta za srecu i ljubav…

U naredna 72.sata sledi necijih pet minuta za srecu i ljubav…

2023-05-21 0 By Admin

VAGA

Ne zalite sto se trudite, verujuci da ce uskoro vasih pet minuta.Niste spremni da se predate, niti da gubite nadu da ce tako i biti. Vasi su snovi reralni jer ste u njih ulozili i trud  i celog sebe. A zna se da onaj ko se bori, uvek se i izbori da dobije ono sto zeli.

 

SKORPIJA

Ne dajte  da vas neko pokoleba u onome sto ste hteli. Mnogo ste radilii zelite da sebi ispunite zelju. Neko vas usmerava u drugom pravcu, a vi shvatite da to nije dobro.Mozda ce ovih dana biti dobro za nekoga,ali za vas nece. Zato pazite koga slusate i kome verujete!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nemojte se predati jer vas nece odmah krenuti. Nesto ste hteli, pa vam ne ide.Ako vam je lose na jednom polju, vi se usmerite na drugo i ne dajte da vas bilo ko i bilo sta remeti. Taman da ohladite glavu kako biste tacno znali da li da i dalje pokusavate ono sto vam je za sada nedostupno.

 

JARAC

Naredni sati ce vam biti ispunjeni i radom i zeljom da date sve od sebe. Tacno osecate sta biste mogli i sta je ono cemu vas vuce vase srce. Mozda nije samo u pitanju rad, nego i osoba koja je neposredno vezana za taj vas posao.Priznajte i sebi i drugima da se polako zaljubljujete u osobu sa kojom radite.

 

VODOLIJA

Odavno sve cinite za jednu osobu, pa  to nastojite i dalje. Ona vas voli i zna da ste joj autoritet za sve u zivotu.Bili ste joj uvek sve u zivotu, ali sada je u nekom svome licnom haosu. Pomozite joj da ne poleti i ne padne.Pametniji ste, budite joj vetar u ledja.Sad ste joj podrska.

 

RIBE

Vasa ljubav zasluzuje da se izbori za svoju emotivnu pricu. Nemojte sada stati napola puta.  Sada kada su vasi snovi  blizu ostvarenja, vase srce gubi i snagu i volju. Ne smete tako, jer sledi i vasih pet minuta radosti i srece. Vreme je da se okrene ka vama  i vasa ljubav i vasa sreca.

 

Stranice: 1 2