Kad sudbina umesa prste narednih dana, nekim ce se znacima vratiti milo za drago…

Kad sudbina umesa prste narednih dana, nekim ce se znacima vratiti milo za drago…

2023-05-19 0 By Admin

VAGA

Vreme je da mozda pokusate nesto  sa nekim  novim u vasem zivotu. Staru ljubav zaboravite i usmerite je tamo gde se salje zaborav. Nemojte da sebe kinjite sa prosloscu, dok je krajnje vreme za sadasnjost.Od vas se ceka da se okrenete  napred, ka novoj vezi.

 

SKORPIJA

Narednih cete dana da krivite i dalje i blize osobe za sve sto vas je snaslo.  Nemojte da bezite od problema, kriveci uvek druge, a nikada sebe. Vreme je da se okrenete svojim greskama i jasno sebi priznate  greske. Priznajte da imate udela u svemu pola – pola, i probajte resiti sta mozete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Odredili ste cilj koji vas vodi uspehu u narednim danima. Zato niti se povlacite nazad, niti oklevajte. Od vas se ceka da date sve od sebe i da uspete kao i skoro, pa uvek.Jos ako sebi priznate da sve cinite zbog jedne osobe, bicete jos uporniji.Ona ce vam uliti vecu snagu.

 

JARAC

Kad sudbina umesa prste i pokusa da vam skrene misli, jasna vam je poruka. Dakle, ne smete da se nervirate, niti da  oklevate, nego idite napred. Slutite da nekoga volite i sudbina ce vas spojiti ovih dana. Vreme je da budete smeli i hrabri da svoja osecanja bacite pod njegove noge.

 

VODOLIJA

Nekim cudom, sve ste blizi i blizi sa jednom osobom. Vreme je da budete spremni da se oglasite ovih dana. Ona kao da oseca vase simpatije, ali nikako  da ucini bilo sta. Zato cete vi poceti da saljete signale, pa ce da nastupe urnebesne promene u njenom srcu.

 

RIBE

Niste se nadali da cete sedeti u drustvu sa nekim ko vam se dopada. Odavno ste vrebali priliku da vam se desi ljubav sa tom osobom.Niste uspeli da se bar oglasite, a kamoli da i priznate osecanja srca. Sansa za  susret ce se ukazati a da joj se niste ni jedno, ni drugo nadali. I tako nenadano, eto vama vase nove ljubavi.

Stranice: 1 2