Evo sta donose petak i naredni dani vikenda svakom znaku zodijaka!

Evo sta donose petak i naredni dani vikenda svakom znaku zodijaka!

2023-05-18 0 By Admin

VAGA

Narednih sedamdeset i dva sata vam donose sve najbolje. Budite srecni i zadovoljni sto ste pocastvovani tom srecom. Niste bili neki srecnik do sada, ali ce vasa upornost i trud tek sada da se primete. Probajte da se malo opustite i da vam se rese vase  zelje koje odavno nosite u srcu.

 

SKORPIJA

Ovih cete dana biti vrlo zahtevni prema drugima. I ne slutite da cete i vi morati da odgovorite na sve zahteve sto vam ih donose naredni dani. Nece vam biti lako kako ste mislili da hoce i kako ste se nadali. Imacete problem sa jednim neznim rakom, nemocnim da vam se suprostavi.

 

STRELAC

Ne ocekujete neke velike korake, niti pomak na bolje. Vreme je da se okrenete  ka jednoj ribi koja bi vam u svemu bila podrska. Cak sanja i da vam bude ljubav, a vi budite neko ko ce i da odgovori na zahteve srca. Nevazno je cije srce naredjuje, vazno je da se srcu ispunjava.

 

JARAC

Mozda vas neko ocekuje da mu budete onaj ko ce i da vedri i da oblaci. To znaci samo jedno, a to je da  vas neko previse voli. Nemojte biti okrutnog srca, no pokazite  da cete mu dati  sansu da vas voli i da cete i vi voleti njega. Vreme je da budete obostrano voljeni i srecni.

 

VODOLIJA

Nikako da vam neko donese bolje vesti kojima se nadate. Vreme je da se nadate jos malo, i da saberete konacno dokle cete tako. Saberite se da li vredi, i ako nema efekta, onda se okrenite drugim tokom. Ono sto zelite cuti, za sada nece biti kako zelite. Bicete razocarani, ali nije prvi put.

 

RIBE

Svesni ste da vam jedan ovan mnogo znaci i vreme je da budete spremni da mu to i priznate. I njemu ce biti puno srce koje ce ga uveriti da ste mu srodna dusa. Sta vise reci osim da vam ovi dani donose srecu i ad cete se mociosloniti na onog koga zeli vase srce. Vreme je za priznanja srca.

Stranice: 1 2