Naredna 72. sata bice neciji najsrecniji sati u zivotu!

Naredna 72. sata bice neciji najsrecniji sati u zivotu!

2023-05-16 0 By Admin

VAGA

Srce vas vuce ka jednoj osobi i nemojte da bezite od nje.Sto pre se suocoite sa njom, za vas ce biti i lakse i bolje.Vreme je za odluke koje nece biti lake, ali ce biti definitivne i odlucujuce. Od njih ce zavisiti vasi dalji koraci i vasa sudbina. Zato ucinite sve da biste svoju  sudbinu popravili.

 

SKORPIJA

Zelite da naredni sati budu ispunjeni sa drustvom jedne  vodolije.Svidja vam se i volite je, ali ste nasli i zajednicki jezik sa njom.Zato ce sati sto slede biti ispunjeni  sitnim povladjivanjem onom drugom i paznjom koju zaista  osecate jedno za drugo.Vreme je ad vas vezu nevidljive niti.

 

STRELAC

Ako vas srce vuce ka jednoj ribi, vi joj to i recite.Pred vama su brojni sati  u drustvu u kojem ce se i ona naci.Mozda slucajno, mozda sa nekom namerom, ali budite jaki i hrabri.Pridjite joj i recite da je odavno cekate i sanjate u svome zivotu. Neka narednih sedamdeset i dva sata budu  najlepsi sati u vasem zivotu.

 

JARAC

Bas  zelite jednom strelcu u blizini da ste, i cinite sve da budete i dalje. Svima je jasno da vam se svidja i da ste  spremni da mnogo sta ucinite za njega.Ako niste znali, ovi sati ce vas uveriti da ni on nije ravnodusan prema vama. Ucinite sve i otkrijte ljubav  koja vas veze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Osecate da je jedna skorpija zaljubljena u vas i da niste ni vi ravnodusni prema njoj.Ako je ikada bilo vreme da volite, to je sada.Zato pokazite da cete se znati radovati  jer slede sati priznanja i ljubavi i emocija koje gajite u srcu. Znate vec kome cete ih proslediti i ko je zasluzan sto vase srce kuca kao sat.

 

RIBE

Imate more obaveza a nikoga da vam pokaze  bar malo pomoci.  Ipak ce se naci jedan kolega na kojeg cete se moci da oslonite. Niste ni svesni zasto se solidarise sa vama, a tek ce shvatiti da to cini punoga srca i sa radoscu. Bilo kako, makar i radio za vas, samo zeli da mu budete blizu. Svidjate mu se!

 

Stranice: 1 2