Utorak,sreda i cetvrtak:Tri carobna dana za velika desavanja!

Utorak,sreda i cetvrtak:Tri carobna dana za velika desavanja!

2023-05-15 0 By Admin

VAGA

Slede vam carobna tri dana i velika desavanja.Od vas se ceka da budete spremni da podrzite osecanja svoga srca.I ne slutite da ce vas nova ljubav povesti  napred u nova jutra i ostvariti vasa mastanja. Na vama je samo da se radujete  i da budete  spremni  da sledite put osecanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Srce ce vam se naci izmedju zelja i mogucnosti, a vi zelite blizinu jedne osobe.Osecate da slede velika desavanja i da bi nova veza mogla postati carobna. Vreme je samo da se  usmerite pravim kolosekom i koracima koji vas usmeravaju  vasim prioriteteima. Drzite se njih.

 

STRELAC

Moracete da sledite srce i da pogazite malo od svoga ponosa. Nemojte se dvoumiti, ako ce samo ponos biti cena vase ljubavne srece. Zasto da se ne  radujete  ako biste  mogli?Odavno mastate o vezi sa jednim likom i zasto ne biste prisli i bili direktni?  Pokazite mu sta osecate, bez obzira sta vas ceka.

 

JARAC

Desavanja koja slede bacice vas  pravo u narucje srece. Niste ni mislili da se to moze desiti uskoro, i da ste vi bas taj srecnik. Valda ste imali takva zivotna desavanja da niste ni pomisljali da ce vas snaci sreca ikada.  Konacno je red da i i do vas dodje i da ispuni vas zivot radoscu.

 

VODOLIJA

Usmerite se u jednom pravcu i odredite sta je ono sta zelite. Saberite mislii drzite se svojih  misljenja, a ne da se povijate kako vetar duva. Jasno je da se tako samo grcevito borite da ispratite sve lose momente i udaljite ih od sebe. Vreme je da ova tri dana budete cvrsti u namerama sta cete i kako cete!

 

RIBE

Neka vas vode obaveze do jednog lika sto vam se jako dopada. Mada ste odvajali svoje poslovno polje od onog emotivnog, sada vam se to desava. Desavanja koja slede bice jako lepa i cak prihvatljiva i za vas posao i za vase  srce. Spojicete i lepo i korisno.Tako cete biti  sa partnerom i dok obavljate svoje radne obaveze, pa cete se postovati i pomagati.

Stranice: 1 2