Noc mladog meseca je 19.maja:Madjionicari sudbine stupaju na snagu-vreme je da okrenete ledja proslosti!

Noc mladog meseca je 19.maja:Madjionicari sudbine stupaju na snagu-vreme je da okrenete ledja proslosti!

2023-05-15 0 By Admin

VAGA

Neko vas zeli uveriti u ljubav koju oseca prema vama i vreme je da budete spremni. Nemojte se  kolebati ko ce vam se pribliziti i kome cete dati sansu. Dajte je samo jednoj  osobi do koje je stalo vasem srcu.Mozda vam se ukaze prilika i vi joj se poklonite i posvetite u potpunosti.

 

SKORPIJA

Vreme je da pokazete moc jer cete se radovati i to sa razlogom. Vreme je da se okrene kolo srece u zivotu  i da znate sta vas je snaslo u srcu. Okrenite  ledja proslosti i krenite napred u nove ljubavi i nova svitanja.  Od vas ce se ocekivati  da se skrasite  kraj osobe koja ce vas hteti da joj budete sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Niko vas ne  moze  naterati da se posvetite osobi koja vas ne zasluzuje. Vase se srce moze  radovati, jer to i zeli, ali sa drugom osobom. Zalud se dopadate jednoj osobi, kada se ona ne svidja vama. I dok ona ide za drugim, vi idete za nekom drugom osobom.Mozda idete za pogresnom, i mozda gubite, ali ne moze narediti srcu!

 

JARAC

Od vas se neko nada da cete se mu se posvetiti, ali ne znate kako da to izvedete. Vreme je da budete spremni da se sukobite sa osecanjima koja vas  vuku  u propast, ali ne znate da se zaustavite. Kao da sebe zelite da stavite u zabludu da ce vam nemoguca ljubav biti uzvracena.

 

VODOLIJA

Ljubav ce vam dati krila koja ce vas poneti put visina.Od vas se ceka da budete odlucniji i da ne krijete svoja osecanja. Pokazite da cete se  radovati i da cete ciniti bas sve da se vasa sreca  okrene u vasem smeru i smeru osobe u koju ste se zaljubili.  Konacno je vreme za srecu i ljubav o kojoj ste mastali.

 

RIBE

Mozete se snaci  i pokazati  da ste jaki i da necete dozvoliti los uticaj zvezda.Ipak ce se desavati neke lepe stvari u danima mladog meseca. Mozda je sada vasa prava prilika za srecu, i za nova jutra. Oslobodite se svega vezanog za proslost, i svemu sto je bilo, okrenite ledja. Za vasu srecu je samo to potrebno. U nova jutra krenite oslobodjeni stega!

Stranice: 1 2