Naredna 72.sata jednom ce znaku vratiti osobu iz proslosti!

Naredna 72.sata jednom ce znaku vratiti osobu iz proslosti!

2023-05-14 0 By Admin

VAGA

Pokusavate da shvatite sebe i svoje srce u dilemi.Nikako da je se resite i da odlucite sta cete i kako.Radi se o necemu bitnom, a vi niste spremni da to bitno razdvojite od jos nekih zelja.Dilemu necete resiti sve dok ne resite svoje prioritete i ne budete znali sta zapravo zelite.

 

SKORPIJA

Mozda je vreme da se jednom srede i vase misli i vasa osecanja.Taman ce vam biti da se resite sta morate i sta je ono sto zelite na dalje. Budite spremni da svoje srce opet poklonite nekome i da od nekih osoba izmolite izvinjenje.U svakom slucaju, vreme je da cinite kompromise.

 

STRELAC

Jedan jarac zeli vase srce i da se priblizite samo njemu.Oseca on da ste vi sarmer i da  zaokupljate paznju drugih.Neosporno je da morate biti takvi kakvi i jeste, ali ne morate laskati svima.On samo zeli vasu ljubav i vase srce na dlanu. Udostojite ga paznje.

 

JARAC

Ako zelite da se dese  neke lepse stvari, morate se vise nadati i vise i ciniti.Ne cekajte da se cudo desi samo od sebe, vec se trudite da doprinesete cudu. Cuda jesu moguca ako se za njih borimo svim silama i na svaki nacin. Tako i vi delujte  u vezi strelca kojeg zelite sebi za ljubav.

Naredna 72.sata jednom ce znaku vratiti osobu iz proslosti!

VODOLIJA

Ako ste jednom pogresili prema jednoj ribi, ne morate da ispastate stalno.  Budite svesni toga i nemojte se  nadati cudu. Naterajte  je da to shvati ili se okrenite od nje na drugu stranu. Nemojte sebi dozvoliti da se stalno osecate krivom, a da nista lose ne cinite trenutno.Imajte i vi ponosa.

 

RIBE

Svi znaju da vas je jedna vodolija povredila. Ipak ne smete biti jedno zlopamtilo koje ce uvek da drzi tu gresku izmedju vas.Ili je vi licno pokusajte ukloniti, ili je zanemarite. Ne znaci da je morate zaboraviti, no samo je ostavite u proslosti. Borite se za nove dane i za nove prillike.Ako ih zelite oboje, mogu vam se ukazati ovih dana.

Stranice: 1 2