Naredna72.sata donose susret koji ce jednom znaku da promeni zivot!

Naredna72.sata donose susret koji ce jednom znaku da promeni zivot!

2023-05-12 0 By Admin

VAGA

Susret kojem se nadate ispunice sve  vase snove, samo ako do njega dodje. Vreme je da se srede  neki koraci koje morate uciniti i njima doprineti, da bi do susreta doslo. Vreme je da cinite osnovne korake, ali i da se trudite da se desi ono sto prizeljkujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mozda vas ceka pomirenje kojem se niste nadali. Ipak ce vase srce da se nadje u haosu jer zelite da se ponovo sretnete.Ovaj ce vas susret pomeriti iz korena, bas kao sto ce se i vas sadasnji ziovot promeniti. Budite spremni da se sredite i odredite cilj susreta  i pomirenja.

 

STRELAC

Nema sanse da bude onako kako se nadate ili kako i ocekujete. Vama slede neke sanse  koje morate iskoristiti. Imacete zaplete u koje cete upadati svesno i nesvesno,  pitajuci se kako i zbog koga. Onaj ko ce biti i povod vasih nemira i zapleta, bice osoba koja ce da dovede do raspleta vasih situacija.

 

JARAC

Srce vas vuce napred i zelite se pribliziti jednoj vodoliji.Ma koliko se vi trudili, ona ce biti mnogo  drcna i otresita, da ce  vas udaljiti od sebe. Ako ste svesni osecanja, svesni ste i da joj nicim niste nista lose uradili.Zato nek ovi dani budu vreme da odgonetnete sta se zapravo desava i zasto vas odbija?!

 

VODOLIJA

Niste slepi kod ociju da biste ignorisali velike simpatije od strane jednog  jarca. I mada niste slepi, ipak se ponasate i gore od toga.Mada ste to primetili, istovremeno ste i uplaseni od strane svoga srca.Niste ravnodusni, ali ste ranije povredjeni, pa se plasite da vas opet i on ne povredi.

 

RIBE

Mozda se mozete okrenuti obavezama, a da  iskljucite svoje emocije. I verujete da biste to i mogli, samo da vasa situacija nije takva kakva jeste. Zaljubljeni ste u osobu  sa kojom ste u direktnoj vezi na poslu. I mada morate da odvojite poslovno od emotivnog  polja, vi to ne mozete.

 

Stranice: 1 2