Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Vreme je za pravu ljubav!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu:Vreme je za pravu ljubav!

2023-05-10 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da mu se okrenulo kolo srece. Dakle, tri dana koja su pred nama mogu da donesu velike promene, ali sve ostalo je ipak samo na vama. Mislite o tome.

 

SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam je jako vazno. Nema nimalo sumnje da vi iskreno zelite da imate nekoga kraj sebe ko ce biti spreman da vas voli iskreno i svim srcem. Sledi vam susret koji moze da promeni mnogo toga. Nemojte odustajati od onog sto zelite ni u kom slucaju.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam bude oslonac i prijatelj, i rame za plakanje, i jos mnogo toga. Posle niza suza cete konacno shvatiti da ste dobili sve o cemu ste mastali. Vazno je da uzivate u danima koji sada slede.

 

 JARAC

Vazno je da znate da ova tri dana bas i nece biti ono sto vi zelite. Ali, to ne znaci datreba da ocajavate. Moze vam biti lepo cak i ako ste slobodni. Neko iz vase proslosti sa vama zeli pravu ljubav, i samo je pitanje dana kada ce vase zelje da se ostvare… Mozda usledi pomirenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Vi ne znate zasto je ona takva kada ste joj dokazali ko zna koliko puta vasu ljubav. Vreme je da opet sa njom o svemu popricate. Neka vam otvoreno kaze zasto vam ne veruje. To moze biti jako vazno.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je odan, iskren, da mu je iskreno stalo do vas. Sve ostalo je samo na vama. Morate znati sta je ono sto zelite i ponasati se u skladu sa tim. Slusajte svoje srce, jer ce cuda biti moguca…

Stranice: 1 2