Strelac i Blizanci:Kombinacija ova dva znaka donosi veliku radost!

Strelac i Blizanci:Kombinacija ova dva znaka donosi veliku radost!

2023-05-08 0 By Admin

BLIZANCI

Kombinacija vasih osecanja i onoga sto vam savetuju, ne ide na dobro. Vama se svidja neko i vreme je da mu date povoda. Pokazite da gajite osecanja prema jednom strelcu koji vam je  u srcu.Osecate da vas vuce sebi kao magnet  kojeg ne mozete da odvojite od sebe.

Upoznali ste kakva je njegova priroda, i da je vrlo jak i mocan.Da se zna ponasati posednicki i da od svoga cilja nece odustati. Vreme je da mu se  priblizite, jer i vase srce vec kuca za njega. I sto ga vise volite,to vas vise odvracaju svi. Ne samo vasi bliznji ,no i vasi prijatelji.

Kazu da ste kombinacija koja je  prosto nemoguca, i da niste jedno za drugo. Snaga jedne ljubavi ce pokazati da ste spoj koji ce postati skoro idealan.Kod vas ce se desiti ono sto ne ocekuje niko, a to je ljubav. Velika i snazna, romanticnai uzorna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada ujedinite svoje intelktualne moci sa snagom ljubavi na pomolu, do kraja maja cete postati par. Vasa ce sreca da cveta  i procveta i mnogi ce da pognu glavu pred vasom srecom. Vasa ce ljubav da vas uvede u leto koje vas  salje napred i vodi u jos bolja desavanja.

 

 

Stranice: 1 2