Naredna 72. sata jednom ce zodijaku izmamiti osmeh-karma ga casti srecom!

Naredna 72. sata jednom ce zodijaku izmamiti osmeh-karma ga casti srecom!

2023-05-08 0 By Admin

VAGA

Vreme je da budete spremni da se okrenete napred i da svoje tuge  udaljite od sebe. Od vas se ceka da pokazete volju da ste spremni na taj korak.Ma kako bili uvereni da tuga nece proci, verujte da hoce. Za vas mnogo brze no sto ste mislili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Napadnuti ste tugom i osecajem samoce i nikako da se resite tog osecaja. Vreme je da budete spremni  da sami sebe oslobadjate losih osecanja, umesto sto sebe vise pritiskate.Mozda bi vam ovi dani mogli doneti opravdanje  za sve vase korake.

 

STRELAC

Jos malo pa cete moci da se radujete i budete spremni na novi izbor.Ovih dana cete sresti jedno zanimljivo lice, pa pokazite bar delic interesovanja.Nemojte da ignorisete svoju ljubav, svoje snove i svoju sansu na novu srecu. Verujte da ona sledi.

 

JARAC

Vreme je da karma bude u pomoci i da vam se nadje.Putevi ce vam se spojiti sa jednom  osobom do koje vam je stalo.Znajuci da nemate sanse, nista niste ni pokusavali. Sada su vam putevi otvoreni i sanse su na vasoj strani.Vreme je za srecu.

 

VODOLIJA

Vasi uspesi su za vama i nemate se sta  ni kajati, niti zaliti sa cime. Sada je pravo vreme da menjate uloge  i da konacno budete u prvom planu.Nije vam lako da malo popustite, ali cete morati hteli to ili ne.

 

RIBE

Vasa je sreca da ove sate zeljno ocekujete da dodju.Sa njima ce i jedne lepe oci koje vam zivot znace. Karma ce stvari uzeti u svoje ruke, pa cete biti iznenadjeni dolazecom srecom.Vreme je da zablistate pored jedne osobe kao i ona pored vas. Neka naredna 72.sata budu vreme za vas.

Stranice: 1 2