Ponedeljak,utorak i sreda:Saznajte kome sledi savrsen pocetak sedmice!

Ponedeljak,utorak i sreda:Saznajte kome sledi savrsen pocetak sedmice!

2023-05-07 0 By Admin

 VAGA

Sve je moguce kada ste vi u pitanju. Vazno je da naglasimo da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Samo vi znate da li ste spremni da prastate i da li je to ono sto zelite… No, nemojte nikome davati laznu nadu ni u kom slucaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Pocetak sedmice ce biti sjajan za emocije i moci cete da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je stalo.Vazno je da ostanete ono sto jeste. Da se fokusirate na ono do cega vam je stalo. Nikada niste bili blize svom cilju.

 

STRELAC

Slede vam dani za velike odluke. Jasno je da ste vi neko ko je mnogo patio ali morate znati da za pravu ljubav uvek postoji i pravo vreme. Dani koji su iza vas nisu bili laki ali sve moze da se promeni kada to budete najmanje ocekivali. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu, a samo vi znate da li ste spremni da je date.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da vas neko voli.Da postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac i podrska i rame za plakanje. Razmislite o tome jer sve ostalo zavisi samo od vas. Nema bas nimalo sumnje da vam sledi savrsen pocetak sedmice i prava sreca u najavi…

 

 VODOLIJA

Prognoza za vas kada su u pitanju naredni dani je vise nego povoljna.To je ono sto moramo reci. Dakle, vama sada slede dani kada cete videti necije pravo lice. Uz samo malo srece moze sve doci na svoje,a vi srecniji nego ikada. Nekome je do vas iskreno stalo!

 

 RIBE

Sve je konacno u redu. Vas cekaju lepi dani i prilika da pocnete ispocetka. Morate znati sta je ono sto zelite i znajte da vas neko voli. Ostanite ono sto jeste jer cuda itekako mogu da uslede. Bice ovo dani za promene. No, ovog puta zaista nemate razloga za brigu…

 

Stranice: 1 2