Tokom naredna dva dana, ovim znacima sledi raskid, slomljeno srce i velika tuga!

Tokom naredna dva dana, ovim znacima sledi raskid, slomljeno srce i velika tuga!

2023-05-04 0 By Admin

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da su sada pred vama dani kada vam ostaje jedna opcija… Opcija da budete jaki. Vi ste osoba koja ima stav, i koja bas nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od onog sto naumi. Naredna dva dana vama donose slomljeno srce. Prosto ce doci do toga da se uverite u to da vas neko laze. Da imate u svojoj neposrednoj blizini osobu koja je u stanju da vas laze da joj je stalo do vas, a istina je potpuno drugacija. Mora se reci da ce vam biti slomljeno srce. No, vi treba da znate da niste krivi ni za sta. Da ste vi samo dobar covek i da ste imali tu nesrecu da volite i verujete onima koji su od pocetka bili primer loseg ponasanja… Volite nekoga ko nema dusu,a nazalost je samo pitanje dana kada cete to i shvatiti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ukoliko ste u vezi ili u braku, imajte na umu da ce vase srce uskoro biti slomljeno. Mozda ce vam cak ta osoba slomiti srce na jedan jako bolan nacin, ali jedina opcija koja vam ostaje jeste da iz svega izadjete kao pobednik. Mislite o tome, jer je i moguce nemoguce, i ovo mogu da budu dani teskog kajanja, ali isto tako, i dani kada cete nauciti vaznu lekciju.

Ovaj vikend vama donosi veliku tugu ali treba da imate na umu da i tuga ima svoj pocetak i kraj. Naredni dani ce biti jako  bolni ali znajte vaznu stvar… Vi ste jaci nego sto mislite. I vas ceka sreca, i svetlo na kraju tunela. Mora od vas otici pogresna osoba da bi dosla ona koja je prava.

Stranice: 1 2