Horoskop za petak,subotu i nedelju:Dani za pamcenje i za pravu ljubav!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Dani za pamcenje i za pravu ljubav!

2023-05-04 0 By Admin

 VAGA

Sjajan period je pred vama. To je ono sto moramo da kazemo jer tri dana koja slede mogu da donesu ostvarenje vase velike zelje. Kada se neko trudi kao vi, onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen. Cestitamo vam.

 

SKORPIJA

Moramo da kazemo da su sada pred vama dani za ljubav.Slede vam trenuci za ostvarenje emotivnih zelja. Samo ucinite onako kako vam nalaze vase srce.  Ono ce umeti da prepozna sta je ono sto je najbolje za vas.

 

STRELAC

Ljubomora vam je veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo, ali znajte da su sada pred vama dani kada ce emocija pobediti… Dakle, treba da znate da ste iskreno voljeni i da ne treba da sumnjate u partnerove emocije.

 

 JARAC

Ovo ce biti dani za radost. Dakle, sada su pred vama dani za pravu ljubav. Posle niza suza i razocarenja, vi cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste mastali. Bitno je da znate da je dovoljno  potruditi se   malo i da lepi dani tek slede.

 

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas neko voli. Da su sada pred vama dani za ljubav i dani kada cete shvatiti da je doslo vreme da se fokusirate na sebe i na svoje zelje i potrebe.  Treba da znate da ste nekome jako dragi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Samo ostanite ono sto jeste.  Dakle, bice ovo dani kada cete moci da kazete da su vase zelje postale stvarnost. Nemojte se fokusirati na tudje zelje, vec na svoje.Imate prava da budete sebicni.

Stranice: 1 2