Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Tri dana koja slede donose fenomenalne trenutke!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Tri dana koja slede donose fenomenalne trenutke!

2023-05-02 0 By Admin

 VAGA

Nemojte odustajati od onog sto naumite. Pred vama su sada dani kada cete doci do svog cilja. Tri dana koja slede vama donose ostvarenje jedne velike zelje. Nema sumnje da su pred vama trenuci koje cete dugo pamtiti.

 

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Ta osoba ceka da vi ucinite prvi korak ka njoj. Vrlo je vazno da se fokusirate na to.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Morate znati sta je ono sto zelite. Ponasajte se u skladu sa tim i ucinite  ono sto je najbolje za vas. Istina je da sada imate neke dileme ali one moraju biti resene sto pre. Velika vam je greska sto niste u stanju da ispunite sto obecavate…

 

 JARAC

Konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja. Vi ste voljeni, imate nekog ko je spreman da vam bude oslonac, podrska, rame za plakanje i jos mnogo toga. Sreca vam kuca na vrata.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se posvetite sebi. Vi ste osoba koja je uvek mastala o tome da pomogne drugima. Neka vam sada vase zelje budu na prvom mestu. Itekako imate prava na to.

 

 RIBE

Konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Imajte na umu da je jasno da vas voli jedan lav. Ako odlucite da mu date priliku on bi itekako mogao da vas usreci na jedan poseban nacin.

Stranice: 1 2