Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Evo sta donose prva ti dana u maju!

Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Evo sta donose prva ti dana u maju!

2023-04-30 0 By Admin

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da postoji neko kome je do vas stalo. U pitanju je osoba koja je spremna da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ona mozda zna da vi sada patite i da vam je srce slomljeno,pa ceka pravo vreme…

 

SKORPIJA

Bitno je da kazemo da su pred vama dani kada cete dobiti sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Neko je uz vas i nema nimalo sumnje da su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste mastali. Vi ste zasluzili da vam krene na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Moramo da kazemo da su pred vama dani kada cete morati da donesete neke odluke. Postoji neko iz vase proslosti ko sa vama zeli jos jednu sansu. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Samo se fokusirajte na ono sto zelite jer iznenadjenja slede.

 

 JARAC

Ovo ce biti dani za promene. Samo je vazno da ne ocekujete mnogo jer bi onda mogli jako i da se razocarate. Ono sto treba da imate na umu jeste da je jednoj vodoliji stalo do toga da bude pored vas, ali da je ona neko ko cuti o svemu. Plasi se razocarenja.

 

 VODOLIJA

Konacno ce ljubav da pobedi. Vi ste neko kome slede dani za odmor i za srecu. Emocije su vam na prvom mestu i ta odluka vam je i vise nego povoljna. Uz samo malo srece ce sve doci na svoje. Vazno je da znate sta zelite.

 

 RIBE

Konacno, tri dana u maju koja ce biti cist dokaz da se dobrota isplati. Samo je vazno da ne odustajete od onog sto vase srce zeli. Slede vam dani kada zaista sve moze da dodje na svoje. Vi ste zasluzili da vasa dobrota bude nagradjena…

Stranice: 1 2