Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Evo kako ce vam se zavrsiti april i poceti maj!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Evo kako ce vam se zavrsiti april i poceti maj!

2023-04-29 0 By Admin

 VAGA

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli.Da ste dobili priliku da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo. Vreme je da se posvetite sebi. Zivot je previse kratak da bi ste marili za ponos i za ego.

 

 SKORPIJA

Nemojte odustajati od onog sto naumite.Slusajte svoje srce i dozvolite mu da vas ono vodi.  Ne mozete ni da zamislite koliko vas lepih stvari ceka u danima koji su pred nama. Morate znati sta je ono sto zapravo zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Vazno je da slusate svoje srce.Ono zna sta je ono sto je najbolje za vas. Neko vas iskreno voli i uz malo srece bi moglo doci do toga da vam neko dokaze i pokaze svoju ljubav. Sve ostalo je samo na vama. Srece vam nece faliti.

 

JARAC

Konacno su pred vama dani za ljubav.Dani za emocije, dani kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Ako ste sada u vezi, imajte na umu da nema nimalo sumnje da ce vam voljena osoba na delu dokazati svoju ljubav.

 

 VODOLIJA

Nemojte odustajati od onog sto naumite. Samo nemojte da dozvolite da vam neko prica kako cete ziveti. Bitno je da se fokusirate na sebe i na svoje zelje.Uz samo malo srece, ovo bi mogli  za vas biti sjajni dani.

 

 RIBE

Vama ovaj horoskop donosi lepe vesti. To je ono sto moramo da kazemo. Vrlo je moguce da cete saznati da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da  se bori za vas. No, ta osoba ceka neku vrstu signala od vas…

Stranice: 1 2