Narednih 72.sata mogu da donesu promene,jedan znak ce se suociti sa tugom!

Narednih 72.sata mogu da donesu promene,jedan znak ce se suociti sa tugom!

2023-04-28 0 By Admin

VAGA

U narednih sedamdeset i dva sata mozete ocekivati da se druzite sa tugom. Horoskop za naredna tri dana vam ne preti tugom, vec vas samo upozorava na nju. Pokazite vise opreza kako biste se zakleli da vam se to nece desiti jer vam je sada dobro.Stvari ce se promeniti iz korena.

 

SKORPIJA

Osecate da vas  prati osecaj koji vam razdire dusu.Kao da ste se vencali sa tugom, nikako da vam krene na bolje. Od  vas ce se ocekivati da sami napravite rez i donesete definitivnu odluku.Morate da u korenu presecete sve dosadasnje neuspehe i da okrenete novi list koji vas vodi novom pocetku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vec ste sredili po pitanju zelja i sada idete ka cilju. Dugo ste  se i druzili sa tugom i krajnje je vreme da zaplovite u mirne vode. Od vas se ceka da budete odlucni i da ovih dana cinite bas sve kako biste bili srecni. Sledi velika promena na bolje u vasem zivotu.

 

JARAC

Osecaj vas ne vara, a to je nada da vam krece u dobrom smeru. Srce  vas vodi onome ko vam se svidja i ko ce vas konacno  prihvatiti.Vreme je da se konacno desi taj dugo cekani susret koji ce vas oboje iznenaditi. I poneti vas u ritmu ljubavi.

 

VODOLIJA

Ne znate sta vas ceka, a ocekujete da  necete imati nekih neprilika. Vreme je da se  okrenete  u boljem pravcu i da se vase srce  konacno pocne radovati. Vas cilj je ispunjenje vase velike zelje na koju ste se zakleli da cete je ispuniti. I vreme je, a i imate i sanse da je ispunite.

 

RIBE

Ne znate kako da se okrenete u boljem smeru, kad vase okolnosti nisu dobre. Od vas se ceka da pokazete neki pravac i da se probate bolje usmeriti. Vas cilj je da sami sebi obezbedite sansu da vam se ukaze mogucnost napretka.Cekaju vas brojne obaveze, a da niste ni svesni ni koje, ni kakve.

Stranice: 1 2