Horoskop za petak,subotu i nedelju:Evo kome treba da cestitamo!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Evo kome treba da cestitamo!

2023-04-27 0 By Admin

VAGA

Konacno i vama slede dani za ljubav.Moramo da kazemo da je vazno da znate da postoji neko na koga mozete da se oslonite i neko ko ce vam biti podrska i oslonac i jos mnogo toga. Samo se fokusirajte na ono sto zelite i znajte da ce cuda biti moguca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Konacno su pred vama dani za ljubav. Tri dana koja slede ce biti prilika da upoznate jednu posebnu osobu. Znak ste koji je mnogo patio ali svemu tome konacno dolazi kraj. Doslo je vreme da vasa bol prodje i da nastupi osmeh.

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac i rame za plakanje i jos mnogo toga.  Fokusirajte se na svoje  zelje i znajte da je zivot samo jedan.

 

 JARAC

Konacno, sreca u najavi. Vi ste neko ko bi u danima koji su pred nama mogao da upozna svoju srodnu dusu. Vas zivot nikada nije bio lak ali napokon ce vam osmeh biti na usnama. Kao neko ko je mnogo patio, konacno vam sledi susret sa nekim ko ce vam vratiti osmeh na lice.

 

 VODOLIJA

Odlicno se osecate. Postoji neko na koga mozete da se oslonite i ko ce vam biti podrska i rame za plakanje. Morate znati sta je ono sto zelite i ponasati se u skladu sa tim.Iznenadjenja tek mogu da uslede u vasem  zivotu, a sve ostalo je na vama.

 

RIBE

Odlicno se osecate. Neko vas voli i cinjenica je da je to osoba koja zasluzuje da joj uzvratite istom merom.Slede tri dana kada bi ste cak mogli biti i zaproseni ako je to ono sto vam u ovom trenutku prija…

Stranice: 1 2