Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Tri dana koja su pred nama  donose  velika iznenadjenja!

Horoskop za cetvrtak,petak i subotu: Tri dana koja su pred nama donose velika iznenadjenja!

2023-04-26 0 By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da vam slede tri dana za ljubav. Tri dana kada cete moci da kazete da vam je neko svoju ljubav dokazao i pokazao na delu. Posle niza suza i razocarenja, ljubav ce konacno pokucati na vasa vrata.

 

 SKORPIJA

Emocije ce vam biti naglasene u danima koji su pred nama.Iskreno cete zeleti da imate kraj sebe nekoga ko ce vas voleti i ko ce vam biti podrska u svemu.  Moramo da kazemo da je jasno da postoji neko na koga mozete da se oslonite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Vazno je da cuvate osobu do koje vam je stalo. Da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Naredni dani mogu da budu jako zanimljivi kada ste vi u pitanju. Sreca ce vam biti drugo ime, a sve ostalo je na vama.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas cekaju promene na polju ljubavi. Neko vas voli i nema nimalo sumnje da je ta osoba spremna da se bori ne bi li vam svoje emocije dokazala.  Vazno je da cinite kako nalaze srce, a ne razum.

 

 VODOLIJA

Vas partner je jako ljubomoran. Ono sto moramo da kazemo jeste da nema razloga za to,ali da je stvar u tome sto vi nikako sa voljenom osobom da obavite iskreni razgovor. Pokusajte da voljenoj osobi stavite do znanja koliko vam je stalo.

 

 RIBE

Emocije ce vam biti na prvom mestu u danima koji su pred nama. Vi ste osoba koja je mnogo patila,ali sve dolazi na svoje.  Vrlo je moguce da cete konacno upoznati osobu koja ce vasem zivotu dati jedan novi i lepsi smisao.Mozda cete cak da se zaljubite na prvi pogled.

Stranice: 1 2