Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Slede trenuci za veliku ljubav!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Slede trenuci za veliku ljubav!

2023-04-25 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je iskren i odan i spreman da vam bude podrska u svemu. Sve ostalo je na vama jer cete imati srece onoliko koliko budete imali zelje da se borite za ono do cega vam je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Emocije su vam na prvom mestu. Dakle, sada vam slede dani za romansu i dani kada bi moglo doci do promena na polju ljubavi. Ostalo je na vama jer cete imati srece onoliko koliko budete imali hrabrosti.

 

STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ne treba da  gledate u proslost. Tamo se nista nije promenilo. Neko iz vase proslosti je spreman da se bori za vas kako bi vas vratio u svoj zivot ali imajte na umu da ta osoba nije iskrena.

 

 JARAC

Morate znati sta je ono sto zelite i ponasati se u skladu sa tim.Slede vam dani za iznenadjenja i dani kada bi ste mogli da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Bice ovo dani za velike promene.

 

VODOLIJA

Konacno ce sreca biti na vasoj strani. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i slusajte glas svog srca. Vi niste ni svesni koliko ste zapravo srecni.

 

 RIBE

Konacno, vreme za srecu.To je ono sto moramo da kazemo. Posle niza suza, razocarenja, posle mnogo bola…Konacno vam sledi nova sansa, nova ljubav, i neke nove stvari koje sada niste ni mogli da zamislite.Pazite sta radite, moglo bi ste promeniti  zivot iz korena.

Stranice: 1 2