Kakva velika sreca: Tokom narednih 72.sata sresce se zaljubljene duse!

Kakva velika sreca: Tokom narednih 72.sata sresce se zaljubljene duse!

2023-04-23 0 By Admin

VAGA

Zaljubljene duse cekate novi dan da jednoj osobi pokazete ljubav. Vreme je da volite svim srcem i isto da vam bude vraceno nazad.Dani pred vama ce da ispune vase emotivne snove i da vam donesu srecu kakvoj se nadate. Biloje krajnje vreme da budete srecni!

 

SKORPIJA

Imate postavljen ultimatum da se izjasnite i sta hocete i koga zelite. Saberite misli, odredite zelje i budite spremni da  volite ili da odbacite ponudjenu vezu. Odluka je na vama, pa ce i vasa sreca da zavisi samo od vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Bezite od osecanja zaljubljene  duse koja zeli za ljubav jednoga jarca. Vec  ste mu se svidjali, ali ste ga dugo  ignorisali. Sada ce da prorade impulsi vaseg srca, i da vam kazu da ga volite. Necete valda pustiti da pobedi vas glupi ponos,umesto da budete voljeni?

 

JARAC

Dugo ste gledali u jednog strelca, ali vas je njegov ponos uvek odbijao. Osecate sada i njegove poglede i njegova osecanja. Ipak vidite i dalje da je ponosit i da je u dilemi sta da cini  sa vama.Ohrabrite ga vi, pridjite i recite da ga volite!

 

VODOLIJA

Osecate se i umorno i slabo, pa necete mnogo delovati. Resili ste da se malo opustite ,a ne slutite  da ce vas omesti jedan susret. Toplina jednog para ociju dace vam i vratiti svu snagu. Necete ni pretpostaviti da ce stvari da krenu nesluceno lepim tokom.

 

RIBE

Od vas se ceka da postanete odredjeni i da svoje srce ispunite, ili ga ostavite praznim. Zasto bezite od osecanja jedne zaljubljene duse?Zar ne  vidite taj plamen u ocima i vapaj zaljubljenog srca sto voli? Ako ne znate koga, ne voli drugoga, vec licno vas!

Stranice: 1 2