Ovi znaci moraju biti oprezni:Buducnost ce im biti neizvesna!

Ovi znaci moraju biti oprezni:Buducnost ce im biti neizvesna!

2023-04-22 0 By Admin

 LAV

Vi ste znak koji ce u danima koji su pred nama shvatiti vaznu lekciju. Dakle, zato je vazno da se fokusirate i da shvatite gde ste vi pogresili, jer je izvesno da jeste napravili veliki korak koji je bio pogresan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste nekome slomili srce, a prema toj osobi i dalje osecate emocije, i jasno vam je koliko je ona posebna, i koliko vredi, onda zapravo  treba da razmislite o tome da joj trazite oprostaj. Budite oprezni, i shvatite gde ste tacno pogresili kako bi ste mogli tu gresku da ispravite. Vazno je da budete oprezni, jer je vrlo moguce da bi ta osoba, vama iz inata, mogla zapoceti novu emotivnu pricu. To ce mozda u pocetku biti iz inata, ali bi kasnije moglo da se pretvori u pravu ljubav. I vi bi ste tek tada shvatili gde ste zapravo pogresili…

 

  RIBE

Budite oprezni. Vama slede dani kada cete videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo. Vi ste osoba koja je iskrena, i koja je jako dobar covek, pa samim tim ne cudi sto mislite da su svi kao vi.

Moramo da kazemo da je stvar u tome sto ce neko do koga vam je iskreno stalo da vam slomi srce. I necete znati sta da radite, ni kako da se nosite sa tim saznanjem.

Ako ste u vezi, nazalost, vrlo je moguce da ce voljena osoba da vas prevari. Da ce doci do toga da saznate da je ona pronasla  nekog drugog, i da ste joj vi postali samo navika.

Buducnost ce vam biti neizvesna,ali su velike sanse da cete patiti kao nikada do sada. I bas nista ne mozete uraditi kako bi ste to promenili.

Stranice: 1 2