Cetvrtak, petak i subota ce biti najlepsi dani u zivotu ova dva znaka:Kakva luda sreca u najavi!

Cetvrtak, petak i subota ce biti najlepsi dani u zivotu ova dva znaka:Kakva luda sreca u najavi!

2023-04-12 0 By Admin

VAGA

Ljubav je ono sto vam nedostaje,ali itekako mogu da uslede najlepsi dani i za vas. Sledi vam mogucnost da se neke vase zelje ostvare i morate imati na umu da je jednom raku stalo do vas. Fokusirajte se na ono sto hocete i slusajte glas svog srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Moramo da naglasimo da ce tri dana koja su pred nama biti prilika da se uverite u necije emocije. Postoji jedan rak koji je iskren kada vam kaze da mu je stalo do vas. Ako odlucite da mu date priliku imajte na umu da cete itekako shvatiti da je ta odluka bila ispravna.

 

STRELAC

Ljubomora vam je veliki problem. Ali, ono sto moramo reci jeste da zapravo nema razloga da sumnjate u voljenu osobu. Ona vas voli iznad svega i emocije koje oseca prema vama su iskrene. Sve ostalo je na vama jer vi znate sta je ono sto vam zapravo za srecu treba.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da je jasno da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Ljubav ce vam biti na prvom mestu u danima koji slede. Posle niza suza, razocarenja i tuge emocije ce vam konacno biti naglasene. Cini se da su pred vama najlepsi dani.

 

 VODOLIJA

Ljubav je vase drugo ime. Dakle, sve je moguce kada ste vi u pitanju. Slusajte svoje srce i dozvolite da vas ono vodi. Samo u tom slucaju necete pogresiti. Postoji neko ko jedva ceka da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je ipak samo na vama.

 

 RIBE

Emocije su vam naglasene.Ukoliko predjete preko ponosa moguce je da cete u narednim danima zaista biti iskreno srecni. Jedan rak vas voli iznad svega i spreman je na mnogo toga ne bi li vam to dokazao na delu. Pazite sta radite.

Stranice: 1 2