Boginja ljubavi vlada do 6.maja:Ovim znacima se otvaraju vrata ljubavi!

Boginja ljubavi vlada do 6.maja:Ovim znacima se otvaraju vrata ljubavi!

2023-04-12 0 By Admin

 VAGA

Dragi nasi, imajte na umu da ce boginja ljubavi sada vas da nagradi. Prosli ste mnogo toga, izvesno je da vas zivot nikad nije bio lak ali napokon svemu tome slede promene.

Moramo da kazemo da je jasno da cete upravo vi biti znak koji ce se ludo zaljubiti u danima koji nam slede. I to mozda nece biti ljubav na prvi pogled ali svakako da hoce jedna od onih emocija koje se dese iznenada, ali koje traju tokom celog zivota.

Vage koje su sada u vezi ili u braku mozda sumnjaju u emocije voljene osobe, ali imajte na umu da vam je to velika greska. Da jednostavno treba da znate da imate kraj sebe osobu koja je iskrena. Osoba koja ce umeti i znati da vas voli na pravi nacin. Osoba koja ce umeti da vam da svoju dusu na delu, bas kao sto vi i zasluzujete.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

  SKORPIJA

Boginja ljubavi, carobna Venera, konacno ce vas nagraditi. Vi ste patili zbog emocija kao retko ko, ali svemu tome konacno dolazi kraj. Retko je ko patio kao vi ali svemu tome konacno mozete reci zbogom.

Drage skorpije, vrlo uskoro cete upoznati jednu posebnu osobu. Mozda to nece biti ljubav na prvi pogled, ali nema nimalo sumnje da ce sreca pokucati na vrata vaseg zivota. Nikad vam nije bilo lako kada su emocije u pitanju ali do sestog maja ce uslediti najvece i najlepse promene u vasem zivotu. I samo se fokusirajte na ono sto zeli vase srce jer ce ono umeti da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje.

Razmislite o tome da li zelite i mozete da prastate nekome koga ste jako povredili,ali ko vas je jako povredio..

Stranice: 1 2