Horoskop za zadnja tri dana u ovoj sedmici:Saznajte sta donose petak,subota i nedelja!

Horoskop za zadnja tri dana u ovoj sedmici:Saznajte sta donose petak,subota i nedelja!

2023-04-06 0 By Admin

 VAGA

Ovo ce biti dani kada vam nece faliti srece.To je ono sto moramo da kazemo. Samo je bitno da se posvetite sebi i uzivate u svim onim lepim stvarima koje cine zivot.  Iznenadjenja tek mogu da uslede u vasem zivotu,  i ne znate koliko vas lepih stvari ceka. Razmislite o svemu.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je vazno da znate da  je jedan rak spreman da se bori da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Slede trenuci kada cete moci da kazete da ste poceli ispocetka i da ste konacno dobili sve ono o cemu ste mastali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da slede trenuci za romansu.Bice ovo dani kada cete konacno moci da kazete da ste dobili novu sansu za ljubav. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze,i znajte da zasluzuje da mu date sansu.

 

 JARAC

Ono sto je jasno jeste da vam je sada fokus na poslu.Onoliko koliko je to dobro,toliko i nije.  Istina je da vas ceka veliki uspeh kada o karijeri pricamo, ali vas emotivni zivot je na drugom mestu, i on ispasta. Ne moze niko da vam nadoknadi ljubav.

 

 VODOLIJA

Sve je doslo na svoje. Sledi vam  period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.Posvetite se sebi i nemojte nikome dozvoliti da vam prica kako cete ziveti. Bice ovo dani  kada itekako mogu da nastupe cak i cuda u vasem zivotu.

 

 RIBE

Ovo ce biti dani za promene.  To je ono sto moramo da kazemo. Razmislite o svemu i nemojte nikome da dozvolite da vam prica kako cete ziveti. Uz samo malo srece, moci cete da kazete da su vase zelje postale stvarnost. Mislite o tome.

Stranice: 1 2