Cetvrtak,petak i subota ce ovim znacima biti carobni!

Cetvrtak,petak i subota ce ovim znacima biti carobni!

2023-04-05 0 By Admin

VAGA

Konacno ce sve doci na svoje. Moramo da kazemo da su velike sanse da cete dobiti ono sto zelite. Jedan rak je iskren prema vama i voli vas vise nego sto mozete da zamislite.Slusajte svoje srce.

 

 SKORPIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je on neko ko je itekako spreman da se bori za vas kako bi vam svoju ljubav dokazao i pokazao na delu. Nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Sjajno se osecate. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da se bori za vas.Slede vam carobni dani za ljubav. Osecanja su vam naglasena, vi vise od svega zelite da volite i budete voljeni.

 

 JARAC

Moramo da naglasimo da su pred vama tri dana kada ljubav moze da pobedi. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Morate da razmislite o svemu sta zelite i ponasate se u skladu sa tim.

 

 VODOLIJA

Konacno, emocija je pred vama. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli, jer postoji neko ko ce vam konacno svoju ljubav dokazati i pokazati.Razmislite o svemu, nekome ste iskreno vazni.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je iskren, odan, da necete ni u kom slucaju pogresiti ako mu date sansu. Ako je vase srce sada slobodno, dajte mu priliku. Necete zazaliti pri tome.

 

Stranice: 1 2