Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Evo kako ce vam poceti nova sedmica!

Horoskop za ponedeljak,utorak i sredu:Evo kako ce vam poceti nova sedmica!

2023-04-02 0 By Admin

VAGA

Moguce je da cete u danimakoji su pred nama doci do svog cilja. Postoji neko ko vas voli svim srcem i ko je spreman davam to i dokaze.Prosli ste mnogo toga i patili ali konacno vam slede lepsi trenuci.

 

SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. On je iskren i odan i njegove emocije prema vama su takve. Samo nemojte da mu dajete laznu nadu ali uvek imajte na umu da je osoba koja zasluzuje vasu ljubav. Sreca vam je jako blizu.

 

STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da naglasimo kada su u pitanju tri dana koja su pred nama jeste da ce doci do iznenadjenja koja sada ne ocekujete. Samo je vazno da se fokusirate na ono sto zelite.Cuda ce biti moguca i nema nimalo sumnje da ste ih zasluzili.

 

 JARAC

Slede tri dana kada cete moci da kazete da vam je neko na delu dokazao svoju ljubav. Bitno je da pazite sta obecavate.  Postoji jedan rak kojem ste vazni i koji je prema vama iskren.

 

VODOLIJA

Sve ce doci na svoje. To je ono sto moramo da kazemo jer je izvesno da sada silno patite. Ali, polako, uz samo malo srece cete moci da resite sve ono sto vas muci. Problemi ce postati vasa proslost.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Konacno, dolaze dani za ljubav. Ova tri dana mogu doneti  i susret koji ce biti ljubav na prvi pogled. Znak ste koji je mnogo patio zbog  emocija ali sve ima pocetak i kraj. Ucinite onako kako vam nalaze vase srce.

Stranice: 1 2