Naredna 72.sata donose novu ljubav za  ova tri znaka!

Naredna 72.sata donose novu ljubav za ova tri znaka!

2023-03-24 0 By Admin

VAGA

Morate se menjati i da je tome krajnje vreme, tek cete se uveriti. Dani pred vama ce biti nesto posebno ,i nesto sto ce da vas pokrene. Smatrajte se boljom osobom, i plenite svojim smehom. Sve pocinje od pozitivne energije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Neko vas zeli osvojiti po svaku cenu i nece dozvoliti da budete na distanci.  Upravo smislja plan kako da vas ovih dana osvoji,da vas odusevi i zauvek privuce sebi.Bicete drugo znak zodijaka koji ce se zaljubiti  ovih dana.

 

STRELAC

Bicete iznenadjeni nekim neocekivanim situacijama.Od vas se ceka da budete odlucni i da znate  da zelite ponudjeno da prihvatite. Necete se pokajati jer mozete uhvatiti pravi smer. A i konacno je da vreme koje tece  iskoristite sebi u korist.

 

JARAC

Prestanite se ponasati i usamljeno i tuzno,  jer vasoj samoci svira kraj.Zasto se lomite oko nekih stvari kada ce prave upravo da vam se dese.Susret sa novom ljubavlju samo sto se nije desio, i vreme je da budete  u pripravnosti. Treci ste znak koji ce se zaljubiti.

 

VODOLIJA

Mislite da ste nesrecni ali samo zato sto ne znate sta hocete. Ustvari ne znate kako da se postavite u datoj situaciji. Vi ne znate da cenite ono sto imate i vase srce miruje u tuzi. Vreme je da budete razumniji i da cenite to sto imate.

 

RIBE

Ovih dana cete upasti u neku  losu situaciju gde necete znati ikako da reagujete.Od vas se ceka da budete voljni i da se zna  kako da se postavite.Uvek razumni i realni, bas cete vi da zakazete.  Sta ce vam se desiti da cete  se naci u dilemi?Simpatija, zanos ili nesto drugo?

 

 

 

Stranice: 1 2