Naredna tri dana donose srecne vesti i vazne odluke!

Naredna tri dana donose srecne vesti i vazne odluke!

2023-03-23 0 By Admin

VAGA

Cekaju vas odluke koje su odavno na cekanju. Morate ih doneti rado ili nerado, svesno ili nesvesno.Budite zahvalni partneru i do sada sto vam je tolerisao sve i cekao vas da se odlucite na ono sto zelite dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ne nadate se ali ce bas vama da stignu srecne vesti. Vreme je da budete aktivni u svemu i pokazete svoje stavove. Bili ste ubedjeni da vas jedan lik ne voli, ali cete se uveriti u suprotno. Za vas ce to biti i suvise lepo sto vam se moglo desiti.

 

STRELAC

Okruzeni ste drustvom i iz dana u dan idete  sve vise  unazad. Drustvo vam pomaze da nesto lose prevazidjete. Uprkos svemu vi nikako da pokazete da cete moci da se okrenete boljim danima. Vreme je da se resite proslosti i donesete nove odluke.

 

JARAC

Nove ce odluke da uslove i vase nove korake. Vreme je da budete ponosni sto je tako. Ipak cete biti jako osetljivii tesko cete se snalaziti ovih dana. Ne oklevajte ovih dana, samo napred! Verujte da ce vam se upornost isplatiti jer sledi nesto prelepo.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da budete  mnogo odlucniji i pokazete sta cete dalje. Vi ste jaci  u poslednje vreme i vec napredujete.Pred vama su prelepi sati koji vas cekaju i bicete pocastvavani srecom. Videcete i kako i zbog koga je vredelo caki ako ste patili.

 

RIBE

Ne znate sta vam je vazno i sta vas vodi dalje. Najvaznije od svega ce vam biti vasi ciljevi  koje morate pokazati. Neka i vasa okolina bude svesna  da sada necete od njih odustati ni po koju cenu. Radujte se jer ovo su dani vase odluke da budete krojac svoje srece.

Stranice: 1 2