Naredna 72.sata su idealna sansa jednom znaku zodijaka!

Naredna 72.sata su idealna sansa jednom znaku zodijaka!

2023-03-22 0 By Admin

VAGA

Imate osecaj da vas prate nemile situacije i lose stvari.Mozda ce ova tri dana da promene mnogo toga. Od vas se ceka da budete neko ko ce da prepozna kad mu se ukaze sansa. I da onda pocnete delovati takoda konacno krene po dobru.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<a

SKORPIJA

Vasa je prilika  pred vama i vije morate prepoznati. Jedno ce vas lice jako radovati u narednim danima i pokazite mu da je radost obostrana.Od vas ce ocekivati da budete onaj ko ce prvi korak da ucini, ali pazite da ne bude pogresan.

 

STRELAC

Vasa je ljubav pod znakom  pitanja i bas zato sto ne znate sta oseca partner.Zatrazite mu da pokaze  osecanja i da se jasno izrazi sta oseca prema vama. Ali svakako vas mora uveriti i sta dalje planira i koje su mu namere.

 

JARAC

Ne znate ni sami tacno sta osecate u srcu prema jednoj vodoliji. Sigurno je da gajite neka  osecanja ali ni sami niste jasni.Mozda je u pitanju samo zanos, a mozda i ljubav koje jos niste svesni. Sansa je pred vama da se uverite.

 

VODOLIJA

Ne znate sta vas je snaslo i sta je ono sto zelite.Jasno vam je samo da  vam srce zakuca jace zbog jedne osobe. Imate priliku da vam osecanja budu uzvracena i da jasno odredite sta dalje.Od onog u vasem srcu zavise i dalji koraci.

 

RIBE

Niste ni svesni sta vas vodi napred i sta je ono sto zelite, ali morate istrajati. Zapadate u neku manje prijatnu situaciju,ali cete se morati izboriti. Pokazite da  cete biti uporni da ucinite nesto i po nalogu svoga srca. Ali svakako da vam to nece zapostaviti obaveze.

Stranice: 1 2