U naredna sedamdeset i dva sata zelja jednog znaka ceka na ispunjenje!

U naredna sedamdeset i dva sata zelja jednog znaka ceka na ispunjenje!

2023-03-15 0 By Admin

VAGA

Trudite da se da svima bude ispunjenje zelje, ne misleci na sebe.Mozda je  vreme da i vama pocne desavati isto.Uvek ste pravedni i cinite svima na volju.Ovih dana je vreme da vama bude po volji i da ucinite nesto za sebe.Nesto posebno za svoju dusu samo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Niste svesni sta vas ceka i sta je ono sto biste voleli.Mada se ne nadate boljem,  ipak ce vas iznenaditi sreca. Sledi vam ispunjenje zelje na koju ste vec prestali da racunate. Konacno je vreme i za vasu srecu.Iznenada i neocekivano.

 

STRELAC

Ljubav je vase poglavlje koje nikako da savladate i budete u njemu uspesni i srecni. Vasa sreca vam je stalno nedostupna.Od vas se ceka da pokazete  vise snage i vise upornosti i da se ne predajete. Budite kovac svoje srece.

 

JARAC

Ovih dana pokazite sta zelite i idite za obavezama.Ne dozvolite  da vam se  nagomilaju obaveze pa da poslije morate da  kaskate. Vi svakako niste neko ko bi sebi dozvolio kritike. Zato ce vam slediti neka resenja na koja niste racunali.

 

VODOLIJA

Poslovi vas prosto zatrpavaju pa nemate vremena ni za bilo sta drugo. Jako ste posveceni poslu koji vas vodi i lepim zaradama. Trudite se da budete medju boljima, ali na vasu srecu, sledi vam nagrada.Bicete i zadovoljni uspehomi srecni zbog svega sto vas ceka.

 

RIBE

Ispunjenje zelje da zauzmete odredjenu poziciju, urodice plodom. Ne samo da cete ovih dana uzivati pohvale i postovanje kolega.Bice tu i jedan lik u vasem srcu koji ce vas  iznenaditi. Sa njegove strane sve pohvale, ali i sve simpatije njegovog srca. Svidate mu se!

 

Stranice: 1 2