Naredna 72.sata ce uznemiriti mnoga srca:Jednom znaku nova ljubav!

Naredna 72.sata ce uznemiriti mnoga srca:Jednom znaku nova ljubav!

2023-03-13 0 By Admin

VAGA

Jednom je vreme da bude nacisto sa sobom i sta zelite i koga volite.Onaj kojeg ste zagledali vec je u dilemi.Odavno ceka  vase izlive ljubavi,i nece dugo jos cekati.Razjasnite sebi sta osecate prema njemu, pa se onda i pred njim vec jednom izjasnite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Suvise ste zamerljivi pa se vasa sreca nikako da i zadrzi na duze vreme.Za sve je kiva vasa nervoza koja malo-malo pa plane. Ne smete sebi to da dozvolajvate i zato se okrenite svome  razumu.Ako sebi zelite bolje, bolje se morati i ponasati.

 

STRELAC

Suvise ste  direktni kada se udvarate, pa tako cesto od sebe i odbijete one koje vamse svidjaju. Vreme je da se malo povucete kako ne biste kod nje izazvali osecaj nasrtljivog partnera.Idite polako korak po korak i rec po rec, sve dok se ne okrene ka vama.

 

JARAC

Naivno verujete u sve sto vam se kaze, pa i u neka nemoguca obecanja.Zasto sebi tako cinite da vam bude gore?Pokazite da ste spremni da se okrenete boljim danima, ali sa licnim koracima.Makar bili i pogresni, bice bolji nego vasa lazna uverenja.

 

VODOLIJA

Vreme je da jednom pustite druge da sami upravljaju svojim zivotom.Od vas se ceka da pokazete  da cete se povuci i necete se mesati u odluke koje nisu vase. Mnogima bi to bilo odlicno, a posebno jednom blizancu i raku.Smatraju se osteceni vasim uticajem na njih dvoje.

 

RIBE

Svaki vam je dan skoro isti,pa ste ubedjeni da ce i naredni biti bez promene.Vreme je da se zna sta vam je ciniti. Ovih dana biste mogli da uberete neke licne rezultate. Obradovani sansom, makar malo boljom da cete uspeti u svemu, dace vam krila.  U naredna tri dana ce i vas jednom da pogleda sreca.

Stranice: 1 2