Tri prva dana u novoj sedmici bice najsrecniji dani ovim znacima!

Tri prva dana u novoj sedmici bice najsrecniji dani ovim znacima!

2023-03-12 0 By Admin

VAGA

Prethodni dani su vas bili jako teski.Zato je vreme da nastupe bolji i da konacno mozete da odahnete.Onaj sto vas zeli u srcu, probace da dopre do vaseg srca i da vam ove dane ucini prelepim.Na osnovu svega moci cete da zakljucite da ce bas ovi biti najsrecniji dani za vas.

 

SKORPIJA

Osecate se i lose i slomljeno, a da se ne pitate ni zasto, ni zbog koga! Vreme je da budete  svesni da vam je svu tugu srca doneo jedan lav. Zato bi bilo dobro da ga jois ovih dana eliminisete iz svoje blizine. Bice to jedini nacin da se oporavite.

 

STRELAC

Najsrecniji dani su pred vama i vase srce vas  vec sada upozorava na  to. Jedan lik ce postati srediste vaseg sveta i najsvetlija tacka  vaseg zivota.Sve sto je do vas  jeste da prihvatite osobu koja ce vec sutra usetati u vas zivot. I sa njom ce doci i sreca.

 

JARAC

Niste ni svesni da neke stvari morate da ispratite onako kako morate. Da ce vam biti lako da neke stvari prihvatite, nece, ali cete morati nastupati razumno. Sve je do prihvatanja, ma sta da se desava, i ma koliko tesko bilo. Kad tako budete razmisljali, sve ce vam biti lakse.

 

VODOLIJA

Malo-malo pa se ljutite na jednoga bika i ustajete protiv njega i delima i komentarima.Ne prodje mnogo a da ga opet ne pocnete braniti, niti sazaljevati. Ako mislite da je sazaljenje izraz ljubavi, gresite.Pokazite da cete se mu licno ocitati bukvicu, bas onakvu kakvu i zasluzuje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Naredna tri dana ce biti pravo vreme da zberete rezultate  prethodnih dana. Nisu samo u pitanju obaveze i rad, no i vase emotivno polje. Ako  vam na poslu ne ide sve kako treba, ne znaci da ce i na emoivnom polju biti lose. Narednih tri dana ce biti najsrecniji dani za vas, a videcete i zasto!

Stranice: 1 2