Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Ovi dani nekim znacima donose susret sa bivsim!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Ovi dani nekim znacima donose susret sa bivsim!

2023-03-11 0 By Admin

VAGA

Imate dosta obaveza koje vas guse, a pored toga i vase srce nikako da se  smiri. Umorni od brojnih obaveza i skrhani  neobuzdanom tugom, brojite dane.Niste ni svesni da sami  morate da ucinite nesto konkretno da bi se popravio vas zivot u celini.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Jedan jarac vas prati i ovih dana ce vam konacno i prici.Ako je i protracio mnoge sate i dane, vise nece da traci ni trena. Jos sutra mozete ocekivati da vam pridje i da se vase srce  otvori. Priznajte da ste ga i vi zapratilii da niste ni malo ravnodusni.Prihvatite ga otvorenog srca.

 

STRELAC

Ako ste i sumnjali da ce se i vama desiti susret, vreme je da se uverite. On ce da otera tu tugu iz vaseg srca  i konacno od vas da ucini srecniju osobu. Pravo je vreme da se radujete i budete spremni za neocekivani susret koji vam sprema sudbina.

 

JARAC

Imate  siroke obaveze i prosto trcite da biste sve postigli. Sve sto cinite radite odgovorno i na vreme, bez kasnjenja.Strogo bezite od najmanje kritike. Tako cete raditi i ovih dana, ali ce vam jedna osoba da ponudi ogromnu pomoc. Upitajte se zasto?

 

VODOLIJA

Zasto se nadate onoj koja vas ne zasluzuje, kako god da pogledate? Srce vam gleda pogresnu i vreme je da se okrenete onoj koja vas je dostojna. Ako niste primetili, jedan  rak se trudi da vam se dodvori. Voli vas i sve bi ucinio  za vasu ljubav, bez obzira koliko tesko bilo.Udostojite ga paznje, dajte mu sansu da se dokaze!

 

RIBE

Neocekivani susret vas i vaseg  partnera sa vasim bivsim pomerice vas iz koloseka.Mada cete biti sokirani, imate i priliku da bolje osmotrite stvari. Mada  niste za poredjenja bivsih i sadasnjih, ovo ce vam dobro doci. Bice to ispit osecanja ujedno za vas i vase srce.

Stranice: 1 2