Naredna 72. sata jednom zodijaku sledi informacija koja ce sve promeniti u njegovom zivotu!

Naredna 72. sata jednom zodijaku sledi informacija koja ce sve promeniti u njegovom zivotu!

2023-03-10 0 By Admin

VAGA

Neke odredjene stvari bi mogle da vas izbace  sa ustaljenog koloseka. Vreme je da se i sami zapitate sta bi kod vas donelo promene.Mozda informacija da ste  pred novim radnim mestom koje ce vam biti ponudjeno.I novo radno mesto ce promeniti ceo vas zivot.

 

SKORPIJA

Niste svesni sta vas ceka u ova naredna tri dana. Bice to jedna nova veza koja ce vam se desiti iznenada, i u koju cete uci brzinski.Poneti i zaneseni  onim sto ce vam osecati srce, ici cete u nova desavanja puni poleta i nade. Kako ce sve teci i hoce li vase nade biti ostvarene, ostaje da vidite.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Srce koje vas vodi i koje vam kuca u grudima, pokazace  svima da ste se zaljubili. Bice to osecaj koji vas vodi ka jednim toplim ocima koje su vam stalno u mislima.Vasa ljubav ce vas  uzdrmati  i poremetice sve tokove vaseg  zivota. Ali povratna informacija da su vam osecanja obostrana, ucinice vas srecnikom.

 

JARAC

Nemate bas mnogo vremena  koje bi vam bilo slobodno.Zato se trudite da svoje radne obaveze ispunjavate  savesno i  vredno. Nikada niste svoje poslovno polje dovodili u pitanje, posebno ne u rang ogovaranja i kritika. I ovih dana cete se truditi i vise i bolje jer sto vise radite, vise i imate.

 

VODOLIJA

Mislili ste da ste dovoljno mudri da sve resite sami i bez icije pomoci. Zaista  ste sada u poziciji kad ne vidite resenja za jednog bika i skorpiju. Kako god pomislite da biste mogli da sredite njihove nesporazume, uvek ispadne krivo. Osecate da niste vise pametni i ovih dana dizete ruke.

 

RIBE

Kako da se okrenete novim i  boljim stvarima, kada jos stare jos niste sredili? Nemojte da se uplicete u neke nove zavrzlame  i da sebi komplikujete i onako komplikovanu situaciju. Pokazite da cete biti razumni i da cete ici korak po korak i polako.Odvojte bitno od nebitnog i tako cete znati za cime da idete.

Stranice: 1 2