Horoskop za petak,subotu i nedelju: Tek dolaze dani za srecu!

Horoskop za petak,subotu i nedelju: Tek dolaze dani za srecu!

2023-03-09 0 By Admin

VAGA

Ljubav vam je na prvommestu i ako neko zeli da voli i bude voljen onda ste to vi.  No, ovi dani vama nisu naklonjeni kada je u pitanju ljubav.  Razmislite o tome,i znajte da postoji neko na koga mozete da racunate, ali da sad nije pravo vreme za vezu.  Vreme je da o svemu razmislite

 

SKORPIJA

Konacno su pred vama dani za ljubav i moguce je da cete u danima koji su pred nama doci do svog cilja. Da cete konacno moci da kazete da vas neko voli. Razmislite o tome i bice vam jasno da ta osoba zasluzuje da joj date sansu.

 

STRELAC

Dolaze dani za romansu. To je ono sto moramo da kazemo.  Postoji neko na koga mozete da se oslonite i neko ko ce vam svoju ljubav dokazati i pokazati na delu.  Ovo ce biti period kada ljubav moze da pobedi i kada je vazno da slusate svoje srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Dani koji su pred nama ce biti prilika da shvatite sta je ono sto zelite. Jasno je da postoji neko ko vas voli, ali vas razum nikad nije bio jaci od glasa vasegsrca…Dok vi zelite i volite jednu osobu,  jedna druga osoba prema vama gaji jake i snazne emocije.

 

VODOLIJA

Moramo da kazemo da dolaze dani za ljubav i dani kada ce nastupiti promene na polju emocija. Postoji neko ko vas voli, i neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Tek nastaju promene, i tek cete moci da kazete da ste dobili srecu koju zasluzujete.

 

 RIBE

Samo nemojte odustajati od onog sto zelite.  Razmislite o tome sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa onim do cega vam je stalo.  Postoji neko ko vas voli, i ko je spreman da vam svoju ljubav  dokaze i pokaze na delu. Slede dani za iznenadjenja…

Stranice: 1 2