Tri naredna dana:Neke posledice tek stizu,neki znaci ce se silno kajati!

Tri naredna dana:Neke posledice tek stizu,neki znaci ce se silno kajati!

2023-03-08 0 By Admin

VAGA

Srce vam se steze jer niste osetili bas nesto posebno. Vama ne znace pokloni koliko bi vam znacile necije reci. Ocekivali ste izjave ljubavi, ali vas nisu sacekali bas neki izlivi osecanja.Bar ne od strane jedne vodolije kojoj ste se nadali.

 

SKORPIJA

Vasa ce sreca  da tek traje jer cete se osecati pocastvovano paznjom jednog jarca.Taman kad ste  izgubili nadu da ce vam on ikada prici, on vas je pocastio paznjom.Dok ste se radovali  sto ste primeceni, on je vec iskoristo sansu da  vas zavede. Zaljubljeni ste.

 

STRELAC

I kod vas jos traje praznicna euforija, jer vam se nesto desilo iznenada.Niste bili spremni da volite  jednu  vagu koja vas odavno prati. Ali paznju kojom vas je udostojila dok su drugi slavili,  necete moci da zaboravite.Bila vam je uteha, i postala ljubav.Neocekivano i iznenada!

 

 

JARAC

Niste vi za neka posebna desavanja, jer niste na njih navikli. Ipak ce vas jedno posebno snaci, a bice to susret kojem ste se samo nadali potajno.Ne racunajuci da ce ikad da vam pruzi sansu, jedan ce vas  bik udostojiti i paznje i osecanja iz cistog srca.

 

VODOLIJA

Niste svesni da idete dalje za novim planovima i novim koracima. Niste se bas proslavili  bog zna kako ali ce vas radovati  jedan korak.Moci cete da pokazete da ste spremni na novu vezu. Jedna vas osoba ceka i zeli vase drustvo.

 

RIBE

Samo pokazite da ste spremni da se okrenete  u novom smeru. Osim sto radite, nemojte da izbegavate drustvo. Neko vam ga nudi i zeli biti u vasem drustvu. Drustva radi samo,ili zbog nekih dubljih osecanja ,tek cete se uveriti i sami. Bice to uskoro!

Stranice: 1 2