Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Evo kome ce naredna tri dana doneti ljubav na prvi pogled!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Evo kome ce naredna tri dana doneti ljubav na prvi pogled!

2023-03-07 0 By Admin

VAGA

Vrlo je moguce da su pred vama dani za promene. Tri dana koja slede ce biti prilika da se uverite u neciju ljubav.  Ako zelite da se u vas zivot vrati neko iz proslosti i da nastavite starim stazama…  Onda znajte da su sada idealni dani za to.

 

SKORPIJA

Tri dana koja slede ce doneti  mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa tim.   Jedan rak vas voli i ako mu date priliku on bi mogao da vas usreci na jedan poseban nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ce tri naredna dana  biti prilika za vasu srecu. Znak ste koji je prosao mnogo toga ali sada konacno dolazi preokret i  nove prilike za radost. Bitno je da slusate svoje srce jer ono zna sta je ono sto je zapravo najbolje za vas.

 

JARAC

Moramo reci da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za romansu. Dakle slede vam tri dana za ljubav i znajte da je sve moguce kada ste vi u pitanju.  Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu… Ostalo je zaista na vama.

 

 VODOLIJA

Vrlo je vazno da kazemo da ste znak kojem sledi prilika za srecu.To je ono sto  je izvesno.  Mnogo vam znaci sto  znate da je jedan rak iskren prema vama.Svakako da on zasluzuje da mu date priliku jer vas iskreno voli.

 

 RIBE

Konacno ce sve biti moguce kada ste vi u pitanju.   To je ono sto moramo da naglasimo.   Vama ce ovaj dan biti prilika da pocnete ispocetka  i da se uverite u to da postoji neko   kome ste iskreno vazni i bitni. Dolaze vam dani za radost.

Stranice: 1 2