Datum O3.O3.2023:Simbolicna trojka ovog dana donosi pregrst iznenadjenja!

Datum O3.O3.2023:Simbolicna trojka ovog dana donosi pregrst iznenadjenja!

2023-03-02 0 By Admin

VAGA

Trojka u danasnjem datumu za vas ce biti jako  simbolicna. Svakako ce vam znaciti trostruko iznenadjenje.Neka ce vam prirediti jedan lav, u vidu ljubomore na vaseg dobrog druga. Dok se setate sa njim  njemu ispred nosa, vase ce srce tuci pobedonosno.Cim je ljubomoran, to znaci da vas voli.

 

SKORPIJA

Zelite da izadjete sa partnerom jer ste pozvani, i on  vam je prvi i predlozio izlazak. Dok su pripreme u  punom jeku, stici ce vam poruka da odustaje od izlaska.  Bicete jako kivni i neprijatno iznenadjeni, ali nista necete moci da menjate. I ovog ce puta naci razlog da probudi vasu sumnju.I da vas neprijatno iznenadi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Nista kao jedan  jarac nije tako blizu vaseg srca. Tu se privukao i tu mu je mesto, za koje vas nije ni pitao.Samo je vase srce samo pristalo da ga primi i dozvoli mu da se usunja u vasu dusu. Necete se moci usprotiviti  osecanjima koja vas nose  i koja mu daju poverenje da mu je tu i mesto.

 

JARAC

Trojka ce kao broj da bude upisana u kalendaru vaseg srca. Tamo ste stavili sve svoje tuge i radosti, srecu i boli.Tamo cete i upisati  osobu koju cete danas sresti i koja ce postati vase veliko iznenadjenje, ali i vasa velika ljubav.Od danas zelite ponovo da volite, u nadi da cete biti srecni.

 

VODOLIJA

Ovaj dan vam  nikako  nije po volji, kao da ste ustali na levu nogu.Kao da vam nista ne ide od ruke, tako nemate ni zelju da delujete bilo kako ili na bilo kojem polju. Bice da je ovo za vas beznadezan dan, pa zelite da ga prespavate.Mozda ce vas jedna osoba neocekivano oraspoloziti krajem dana.

 

RIBE

Mozda se necete odmah setiti sta je danas, ali ce vas neko podsetiti. Jedan poklon i reci ljubavi, setice vas na dan poznastva sa vasim partnerom. Bice ovo jedno veliko  iznenadjenje, ali jos vise ce znaciti potvrdu ljubavi i postovanja koje oseca prema vama.

Stranice: 1 2