Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Evo sta vam donose prva tri dana u martu!

Horoskop za sredu,cetvrtak i petak:Evo sta vam donose prva tri dana u martu!

2023-02-28 0 By Admin

VAGA

Konacno cete u danima koji su pred nama shvatiti da vas neko voli. Da postoji neko ko se iskreno kaje sto nije umeo da ceni ono sto sa vama ima. Vrlo je moguce da cete  u danima koji slede  doziveti ostvarenje jedne velike zelje. Slusajte svoje srce,ono zna sta je ono sto je za vasm najbolje.

 

SKORPIJA

Konacno ce se okrenuti i vase kolo srece.To je ono sto moramo da kazemo. Znak ste koji je prosao mnogo toga ali cete tokom narednih dana shvatiti da vas neko voli.   Bitno je da znate da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Sledi vam novi pocetak sa tom osobom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vi ste  znak koji nema razloga za brigu. Moramo da kazemo da je zapravo vrlo moguce da cete u danima koji nam slede konacno biti nagradjeni za svoja dobra dela.  Znak ste kojem sledi ostvarenje jedne velike zelje i kome ce prvi dani marta biti jako lepi.  Sreca vam kuca na vrata.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas neko voli i da postoji neko na koga mozete da se oslonite.  Vama ce prva tri dana u novom mesecu doneti ostvarenje emotivne zelje. Dugo ste cekali na srecu, sada je konacno doslo vreme da vas karma i nagradi.

 

VODOLIJA

Pocetak meseca ce vam biti jako lep. Dakle nema nimalo da su ovo dani  kada ce uslediti jedan novi pocetak u vasem  zivotu. Vas  zivot nije bio lak ali je moguce da cete konacno biti na pravi nacin nagradjeni za svu vasu dobrotu.

 

RIBE

Konacno,i vama slede divni  trenuci.To je ono  sto moramo da kazemo.Znak ste koji je prosao mnogo toga i sada cete konacno uspeti da ostvarite  jednu svoju veliku zelju.

Prva tri dana u martu donose ostvarenje velike zelje.

Stranice: 1 2