Naredna 72.sata bice odlucujuci za ove znake zodijaka: Slede neizbezne odluke!

Naredna 72.sata bice odlucujuci za ove znake zodijaka: Slede neizbezne odluke!

2023-02-24 0 By Admin

VAGA

Neizbezne lose prilike pred vama koje ce podrazumevati  neizbezne odluke. Moracete ih doneti, ako ne sutra, onda u toku sedamdeset dva sata.Vasa  sreca ce da zavisi od onoga sto cete uzeti za odluku. Kad budete odlucivali necete razmisljati puno.

 

SKORPIJA

Ni sami necete znati sta biste zeleli i sta je ono sto i zapravo hocete.Vreme je da konacno shvatite sta je ono sto vi hocete. Ako i niste znali sta biste, sada dobro razmislite, sta su vam prioriteti. Krenite redom i idite korak po korak,a ne da se spetljate i ne znate sta je bitnije.

 

STRELAC

Zapala vam je za oko  osoba za koju biste cinili bas sve.Imacete sasvim spontanu i slucajnu sansu, pa je iskoristite.Ovih dana cete imati svoje cari  pa ih pokazite,kako biste je i vi ocarali  kao sto je i ona ocarala vas.

 

JARAC

Nemojte da vam se desi ovih dana da se povedete za jednom velikom zeljom. Jasno vam je i sta je ta zelja,  i ko je razlog da se tako zanesete. Pokazite   jasno da su vase mogucnosti vrlo slabe. Ako budete imali srece, mozda se nesto moze i desiti.

 

VODOLIJA

Hvata vas bes i nervoza zbog osobe prema kojoj ste bolecivi. Vi ste krivi sto se sada ponasa i bahato i nezrelo.Vi ste joj dali slobodu da se ponasa kako hoce i sada nemojte zaliti.Kasno je za ispravke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Pred vama su odlucujuci dani i vreme je neizbezne odluke.Ma koliko god da ste  odlagali za sutra, ovi dani ce da budu definitivni dani odluka. Okrenite se srcu, razumu, onome sto trebate, bas kao i onome sto morate.

 

Stranice: 1 2