Horoskop za petak,subotu i nedelju:Ljubav ce pobediti sve!

Horoskop za petak,subotu i nedelju:Ljubav ce pobediti sve!

2023-02-23 0 By Admin

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vam sledi dan kada ce ljubav da pobedi. Dakle samo slusajte svoje srce jer ono zna sta je ono sto je najbolje za vas.  Ono sto moramo da naglasimo jeste da cete vrlo uskoro saznati nesto lepo i posebno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ljubav vam je na prvom mestu  i tako ce i ostati u danima koji slede.  Jedan rak vas jako voli i spreman je da vam se nadje u svakom pogledu… Ako ste spremni za pravu ljubav imajte na umu da ce ona i da usledi u danima pred nama.

 

STRELAC

Vazno je da kazemo da ste konacno dosli do svog cilja. Vi ste neko ko ce u danima koji su pred nama konacno dobiti ono sto zeli. Ljubav vam je bila i ostala na prvom mestu. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite jer je zivot ipak samo jedan.

 

JARAC

Konacno dolaze dani za ljubav.Konacno cete moci da kazete da vas je sreca pogledala.  Znak ste koji je patio kao niko na svetu ali ovo ce biti dani za romansu. Postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Razmislite o tome.

 

VODOLIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je iskren prema vama, i da je ono sto prema vama oseca iskreno i odano.Svakako da bi ste trebali da mu date priliku. On je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

RIBE

Vazno je reci da ce naredna tri dana doneti ostvarenje jedne velike zelje. Da treba da znate da postoji neko kome ste vazni i dragi i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece, ovo bi mogao biti period kada zelje postaju stvarnost.

Stranice: 1 2