U narednim sedmicama, ovi znaci ce imati ubedljivo najvise srece!

U narednim sedmicama, ovi znaci ce imati ubedljivo najvise srece!

2023-02-22 0 By Admin

VAGA

Znaci koji ce u narednim sedmicama moci da se pohvale, necete biti vi. Ipak cete biti u grupi onih koji ce zeleti da budu u zizi interesovanja jedne osobe. Vama ce i to da bude  veliki uspeh, bas ono sto ste zeleli.Cim pokaze interesovanje, znacete da joj se svidjate.

 

SKORPIJA

Puni ste obaveza koje vas cekaju i prosto ste zatrpani njima.Mada radite mnogo, ipak od vas ocekuju i da budete od pomoci sta god treba.  Nije posteno sto neki znaci od vas vide svoju finansijsku pomoc, a ne znaju da cene. A ti znaci su svakako neki vasi koristoljubivi prijatelji.

 

STRELAC

I vi zelite biti od onih koje zovu najsrecniji znaci. Vreme je da budete odlucni  da se zna sta zelite, pa da i vas uvrste medju njih. Jedna osoba zeli vasu ljubav i ucinice bas sve da vam to i pokaze. Ljubav na pomolu, a vi cete biti od onih srecnika.

 

JARAC

Mozda ce  se pojaviti nova ljubav u vasem zivotu. Tek cete se  sresti i vreme je da budete odmah od akcije. Ili pokazite svoja osecanja ljubavi koja vas gusi i budite najsrecniji znak. Ili cete  biti osoba koja ceka da druga strana  ucini prvi korak i tako ugusite ljubav svoga srca?

 

VODOLIJA

Stalno se mimoilazite sa jednom osobom do koje vam je stalo.Nikako da se  sredite i da konacno imate direktan susret, oci u oci.Verovali ili ne, u sedmicama koje slede desice se susret koji ste zeleli i konacno cete otpoceti srecnu emotivnu vezu.

 

RIBE

Pred vama mnogo  situacija koje su najava burnih desavanja u danima sto slede. Nikako se necete radovati  odlukama koje ce da donese vas partner. Neke vam se nece svideti i nece vam odgovarati nimalo.Ipak necete biti tako jaki da mu osporite ono sto odluci u ime i svoje i vase.

Stranice: 1 2